Personvernerklæring

Velkommen til vår hjemmeside og takk for register og bestille produkter på våre nettsider. Vi lover å beskytte ditt privatliv. All informasjon om ditt navn, e-postadresse, telefonnummer og leveringsadresse hva din fylle på våre nettsider. Du gir informasjon om din e-postadresse som vi vil sende til deg om din ordrebekreftelse, sporingsnummer og sporing nettside. Vi bare dele vår leveringsadresse og telefonnummer med rederiet, og de kan levering varen til riktig adresse. Telefonnummeret ditt i tilfelle noen problemer om din bestilling eller levering og kontakte deg i gang.

Vi tilbyr standard sikker kryptere teknologi produkt all personlig informasjon på våre nettsider. Den kryptere teknologien kan beskytte ditt navn, leveringsadresse, telefonnummer og kredittkortnummer etc. Vi er stolte av vår Krypter teknologi har blitt verifisert mer enn 120% sikkerhet. Dette nettstedet er kontrollert ukentlig og sørg kryptere teknologi.

Har noen bekymringer, spørsmål eller kommentarer om våre retningslinjer for innkalling, kontakt oss og vi vil gjøre mer tilfredsstillelse for deg.

Tilbake