HEADING_TITLE Billige Fotballsko Nike Hypervenom Phantom Premium FG Grønn/Sort

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE torsdag 16. juli 2015

Billige Fotballsko Nike Hypervenom Phantom Premium FG Grønn/SortVurderer de fleste støvler motta en årlig oppdatering, allerede taler volumer at 2015 Nike Hypervenom Phantom Premium FG Grønn/Sort har vært uendret i to år, men nå er det tid for secondgeneration. Den strikkede materialet istedenfor bare brukes til øvre del av ryggen del med høy krage fra Nike Hypervenom Phantom II klossene. Hvis du foretrekker Dynamic Fit krage, er det ingen alternativ til Nike Fotballsko Norge Hypervenom Phantom 2 Boots. Vi presenterer den nye Nike Hypervenom II 2015 damer klossene. Vi sammenligner de helt nye Nike Hypervenom Phantom 2 Boots vs firstgen Hypervenom.

Laget for den moderne spiss, ble next Nike Hypervenom Phantom Premium FG Grønn/Sort lansert i mai i colorway som en del av Nike Storm Pack. Takket være bilder vi lært at tidligere antakelser om design endring var bare delvis riktig. Mesteparten av tiden når vi var opphisset bare ved lekkasjen vi sa at fargen i seg selv denne gangen ser ikke bra ut. Den øvre av Nike Hypervenom Phantom kombinerer Nikeskin med en responsiv mesh pakke for berøring, mens den særegne sømmen mønster på overflaten er utformet for bevegelse. Det er den Billige Nike Hypervenom og hele Hypervenom II linje som følger med den. De nye Billige Nike Hypervenom Phantom Fotballsko er hovedsakelig med Hypervenom to ikoniske sikksakk grafisk design på utsiden og.Billige Fotballsko Nike Hypervenom Phantom Premium FG Grønn/SortNike også avdekket en secondtier modell av nextgen Nike Hypervenom med nikeskin og ACC (alle forhold Control), kalt Nike Hypervenom Phinish. Nike vil også gi ut en Nike Hypervenom Phinish Cleat samt en Billige Nike Hypervenom Phantom Fotballsko maling jobb.

Mens Dynamic Fit kragen på Nike Mercurial Superfly og Nike Magista Obra var direkte sammen med den øvre skape en tongueless design, den nye nextgen Nike Hypervenom to Cleat kommer med en tongueesque konsept. Technologywise, de nye Nike Hypervenom to kvinner VM Boots har de samme egenskapene som mennenes versjon av Nike Hypervenom Phantom II. Nike Flywire strenger i den øvre er laget for bedre låsing. Laget for bedre låsing, er Dynamic Fit kragen designet for å tilby forbedret komfort og en socklike passform. Flytt glidebryteren for å sammenligne Billige Nike Hypervenom Phantom Fotballsko og Hypervenom 2. Den øvre av den nye Nike Hypervenom Phinish Cleat vil tilby en suedelike touch, kombinert med ACC (alle forhold Control) teknologi for bedre ballkontroll i alle værforhold. 

Tilbake