HEADING_TITLE Nyeste Nike Tiempo Legend VI FG Blå/Volt/Sort

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE mandag 29. februar 2016

Nike vil avsløre en helt ny innendørs og torv fotball støvel i sommer, Nike tiempos Proximo. Satt til å bli den fjerde medlem av Nike FootballX rekkevidde, vil tha tiempos Proximo bringe funksjonene i high-end Nike Tiempo Legend VI til den lille ensidig spill på kunstgress og domstol felt. Mens de andre topp-tier Nike FootballX fotballsko, Magista og Mercurial, har en økt Dynamic Fit krage, de nye Nike Tiempo Proximo støvler vil tett speile materialer og silhuetten av den vanlige opplag Nike Tiempo Legend VI støvler.

Dermed har Nike TiempoX Proximo en kenguru-skinn øvre med inkludert ACC (alle forhold Control) tech for en premie kontakt under alle forhold. Den helt nye røntgen indre skjelett, introdusert for den sjette generasjonen av Nike Tiempo Legend, er også en ettertraktet funksjon i TiempoX Proximo, som er tungen-mindre Fotballsko Nike Tiempo øvre konstruksjon generelt.

En del av Tiempo Legend VI kan selvsagt ikke bli portert over til retten og torv begrunnelse: sålen. Uansett, bestemte Nike for å se til en av sine eksisterende modeller her også, i stedet for underlige ut en helt ny tilnærming. Kort sagt, mellom- og yttersåle som skal brukes for Nike TiempoX Proximo vil være identisk med de MagistaX Finale og Proximo støvler, inkludert en Lunarlon mellomsåle for bedre demping.Nyeste Nike Tiempo Legend VI FG Blå/Volt/SortDen generelle estetiske av torv og domstol Nike TiempoX Proximo fotballsko er satt til å være svært nær den av Tiempo Legend, mens det vil knapt være bek-inspirert maling arbeidsplasser og i stedet mer TiempoX-eksklusive utgaver. Den første colorway av Nike Tiempo X Proximo sko vil være en "Svart / Gum / Light Brown 'innsats, grovt inspirert av svart / turkis Nike Tiempo Legend VI fotballsko. En FootballX-eksklusive "Summit Hvit / Varsity Blue / Black 'maling jobb for Nike TiempoX Proximo vil bli utgitt på omtrent samme tid.  

Tilbake