HEADING_TITLE este Nike Tiempo Legend VI FG Pure Platinum/Sort/Crimson

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE fredag 06. november 2015

Gjennom merker ærerik historie PUMA støvler har blitt slitt av noen av fotballens største ikoner. En av de mest suksessfulle spillerne var Argentina legenden César Luis Fotballsko Nike Tiempo Menotti, som som så mange andre hadde en strålende karriere iført PUMA King. Den tyske merket har nå lansert en limited edition remake av hans gull støvler fra tidlig på åttitallet. Sjekk ut bildet av eleganse her.



Når PUMA avduket den første gullfarget oppstart i begynnelsen av åttitallet, var det i ære av César Luis Menotti prestasjoner som spiller, og hans World Cup triumf som leder for Argentina i 1978. Nå ikoniske colourway avkastning, som PUMA gjeninnføre Menotti Stjerne. 2015 versjonen er laget Nike Tiempo Legend VI FG akkurat som den opprinnelige boot. Alt fra søm på den øvre, til logoen på tungen er en total kamp, ??så hvis du er en sucker for klassiske støvler, så dette bør være akkurat noe for deg.



Det vil kun bli gjort 511 par over hele verden av gull rart, så vil du sannsynligvis nødt til å være raske til å få hendene på et par. Mengden av støvler det vil bli gjort, samt utgivelsen dag, er laget i referanse til César Luis Menotti bursdag, som er på, du gjettet det, 5. november.



Beste Nike Tiempo Legend VI FG Pure Platinum/Sort/Crimson

Tilbake