HEADING_TITLE Nyeste Nike MercurialX Proximo Street TF Rød/Sort/Blå Fotballsko

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE tirsdag 14. juli 2015

Ved å gå ut FUT navn - de store hendelsene i Mexico, inkludert de nasjonale 2012 London-OL i 2014 og den siste resultatene av World Cup har gitt tro, og mange bølger av håp, for å skape liv fra spillet.Nyeste Nike MercurialX Proximo Street TF Rød/Sort/Blå FotballskoGjennom en ny serie med kortfilmer, fra sjelen av spillet fantastisk fotografering og historier, vil Nike passere gjennom Latin-Amerika påvirke hele kontinentets utvikling registrering av small-sided spille fotball. Den neste USAs Cup i 2015, er veien sterk.

Med lyden og rytmen i spillet på scenen, den lille ensidig spillet hønsehus.

Med metoden i offseason, og fokuset snudde til gatene, Nike MercurialX Proximo Street TF Rød viste ingen la opp i deres Nyeste Nike Fotballsko FootballX spillet, lansert en ny Fotballsko Nike MercurialX PROXIMO SE IC. Retten Futsal sko med den samme visuelle behandling som den siste kvikksølv Fotballsko Nike Salg CR7 Superfly sølv støvler, og hele øvre unik shimmer effekt, NikeSkin ekstra lag og obsidian dynamisk passform kragen. Nike andre steder har forlatt hele virvelvind av super turkis disposisjon og innsiden av skoen falt CR7 merkevare, for å skape litt plass mellom IC og Ronaldo underskrift start.

Med 5,5 millioner Santiaguinos befolkningen, er San Diego den femte største byen i Sør-Amerika er fortsatt i live energi. En travle byen er vertskap for rikdom lidenskapelig samfunn, solidaritet og kjærlighet for fotball diskusjons interne fasetter, den nyeste versjonen av videoen serie av Nike.

Ja, jeg tror mye kan gjøres for å fange fotball kreativt. For eksempel, en natt makt - min venn Paul Ripke bilde skyte ham i VM-sluttspillet i Tyskland landslaget i en dokumentar måte, det er bare så utrolig så ekte følelser og ønsker å rydde noe lignende en dag ... Jeg tror folk liker dette ser på de enkelte spillerne virkelig små. Så de stenge sin favoritt personlighet. Men det er også helten i hele er veldig vakker, iført en hellig nivå av spillere. stor kunst.

Bruk Nike fotball app for å få enheten av bakken, Berlin hans Balkan Mix gikk til retten utfordrende den beste byen. Har tatt det beste forberedt byen, ødela han sitt eget politiske parti i Europa.

San Diego i seg selv har en rik historie med små ensidig fotball - etablering av fotball baby, er en liten ensidig retten ikke vanskelig å finne. Dette er fremtiden for spillerne kutte sine tenner så vel som den evige drama.Nyeste Nike MercurialX Proximo Street TF Rød/Sort/Blå FotballskoMercurial Superfly fotballsko er designet for eksplosiv fart, ble Magista fabrikkert som en kreativ midtbanespiller. Nå har Nike tatt de beste fotballferdigheter og bruke dette til å skape den ultimate street sko. Reprodusere holdbarhet i høy slitasje områder for å styrke gummi, mens begge skoene løftes med Lunarlon såle demping såler treg Nike MercurialX Proximo Street TF Rød, og en lav profil Phylon såle Nyeste Nike Fotballsko bruk.

Sin lille-sided root inspirasjon, alltid ta hensyn til den tekniske fotballen i Chile, men i dag, inneholder den en større tilførsel av bevegelse, dårlig fysisk styrke og taktisk bevissthet. Chilensk Nike Mercurial fotball har samlet lokale talenter, som kombinerer samfunnet som den beveger seg inn i en ny æra.

Hvilke av laget ditt?

Kan du fortelle oss noe om deg som fotograf, hvor lenge du har vært i spillet?

Tror du Nike stil av fotball?

Nike har gitt ut en annen pulserende fotball video, tatt i severdighetene og lydene av livet i Mexico City. Filmen tar oss med til gatene om dagen, Tepito futsal livet - fra Tepito nabolaget mannskap - som utfordrer torv brukt i kampen om Nike fotball applikasjoner sine motstandere. Livet dedikert til fotball, nyte ri - fra klasserommet gjennom soverommet, mellom markedet og alt på stadion - sette MercurialX.

Nike markere det vakre spillet er ikke bare spilt i strålende grønne gressbaner. Noen ganger problemer er bekreftet til gaten spillet, eventuell plass for innlegget, og alle for en make-shift banen genser er ikke god nok. Den Fotballsko Nike MercurialX og MagistaX droppe ideen, skoene vil gi den ultimate passform, berøring og trekkraft plenen, gate eller indre overflaten av små-sided spill.

Tilbake