HEADING_TITLE Fotballsko Nike Mercurial Superfly FG Blå/Sort/Hvid Salg

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE tirsdag 14. juli 2015

I oktober, Nike introduserte Cristiano Ronaldo, galakse stil design med mottoet ut av denne verden. Selvfølgelig, Ronaldo gikk med Superfly versjonen av støvelen, men jeg er alt om Vapor og hva de har på tilbud. På nært hold, er den Shimmer Effect subtile likevel svært effektiv i å produsere en balansert utseende perfekt for både seriøse, få jobben gjort spillere og in-game entertainers. Gnisten effekten som er plassert på svart syntetisk øvre, tar ting til et overbevisende grå skygge.Fotballsko Nike Mercurial Superfly FG Blå/Sort/Hvid SalgÅ lage en støvel som passer til Ronaldo eksplosive stil, Nike Mercurial Superfly FG Blå designere så til sporet. Tidlige konsepter inkludert en demonteres spor pigg gift med en Nike Tiempo øvre, som illustrert målet med uovertruffen vektreduksjon i et fotball boot. For å møte utfordringen, team av designere Steilet langvarige trender ved eschewing kenguru skinn og ansette en syntetisk kenguru erstatning, KNG-100. Den andre store gjennombruddet ble redusert platetykkelse fra industrien standard 3 mm til en lek-skiftende 1,75 mm. Luca Bolpagni, fra Nike Product Creation Centre i Montebelluna, Italia sa av innovasjoner, Alt var sjokkerende på den tiden. Utseendet, materialene, ikke folk vet hva de skal tenke. Det var en virkelig spennende øyeblikk.

Vi har alle hatt en titt på den nyeste utgaven av Nike Mercurial Superfly som det har omtalt mye i løpet av denne måneden VM handling. Med nesten perfekt timing, har Billige Nike Fotballsko lagt Superfly til den allerede imponerende liste av fullt tilpass cleats på deres NIKEiD hjemmeside. Denne nyheten er flott for de som satt på å få et par av Superflys, men ønsker flere colorway alternativer enn singelen retail alternativet tilgjengelig nå.Fotballsko Nike Mercurial Superfly FG Blå/Sort/Hvid SalgHvordan passer de? En svært ren, sann til størrelse passer støvel som skal tilby de fleste spillere massevis av komfort. Der Nike Mercurial Superfly FG Blå lett kan romme bredt sittende spillere takket være sin helt stretchy Flyknit forfoten, er Superfly litt mer restriktiv via Flywire kabler omslutter foten. Heldigvis har de ikke låse foten på plass som tidligere modeller av Superfly sikre det er rom for manøvrering. Hvis du velger å gå for et par og vil ikke komme til å prøve dem på før kjøp, hold deg til din naturlige størrelse for best mulig passform.

Vi trenger ikke å vente lenge for å se enten boot i aksjon. Spillere over de beste ligaene vil begynne på seg de nye farge- denne helgen, så det er noe å se opp for.

Når fottøy designer Mark Parker blir administrerende direktør i Nike i januar 2006, utfordret han hver design team i selskapet til å skape noe opprørende, uten begrensning i utforming, og inviterte en re-imagining av betydningen av innovasjon i ytelse fottøy. Reagerer på denne utfordringen, Nike Football super-belastet Mercurial lettvekt hastighet konsept. Et tiår etter Mercurial forandret fotballen for alltid, gikk Nike Mercurial Superfly SL tilbake til sine spor sprint opprinnelse. På bare 185 gram, ble Fotballsko Nike Mercurial Superfly Salg SL bygget helt ut av karbonfiber. Med den øvre laget i Italia, platen utviklet i Tyskland, og yttersåle bygget i Sør-Korea, Mercurial SL var et produkt av den globale kampen. Konseptet boot presset grensene for fotball og satte scenen for ny æra av innovasjon på banen.

Hvordan passer de? Når du sett dem på, har Vapor X en veldig mye sant til størrelse passer lengde klok og avstanden langs tå linjen er ideelt. Bredde kloke, de er veldig forskjellige, og tilbyr en naroow passform. Det er ganske mye i tråd med tidligere Vapor-modeller, men forskjellen med disse løgnene i tongueless utformingen og det faktum at de ikke kommer til å ha mye å gi til tilby. Som en middels bred passform, jeg fant dem til å være komfortabel selv om materialet rundt min lille tå passer veldig koselig. I utgangspunktet bredere sittende spillere pass opp!

Som den originale Fotballsko Nike Mercurial Superfly Salg lånt designet språk fra en italiensk motorsykkel (spesielt for sin ball-kontroll belegg), trakk Nike Mercurial Vapor inspirasjon fra de raskeste serieproduserte biler tilgjengelig. Hvis det første ideen var å bygge et spor pigg for banen, ble Mercurial Vapor opprettet for å opprettholde en 90-minutters sprint og levere den perfekte fot-til-bakke følelse for raske spillere.

Tilbake