HEADING_TITLE Laced UP: Fotballsko Nike Hypervenom Phantom II FG Hvid/Rød/Sort

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE fredag 31. juli 2015

Fotballsko Nike Hypervenom Phantom II FG Hvid/Rød/SortHelheten av Nike Hypervenom Phantom II FG Hvit / Rød / Sort er en ny syntetisk fra Fotballsko Nike, og det er her de kontrasterende halvdelene begynner å komme inn i bildet. Det faktum at dette er det eneste problemet vi virkelig funnet under testing som faktisk en rettferdig testament til Nike Hypervenom Phantom II FG. Den fremre delen av Fotballsko Nike Salg er en tynn syntetisk med en liten padding som har kontrollen web lagt over toppen av det. Grunnlaget har sikkert blitt satt på plass for fremtiden av merkevaren med denne Fotballsko Nike, og bør gå en lang vei å hjelpe spillerne hoppe av "bekymret" bandwagon og begynner å bli spent på hva vi kommer til å bli seende fra Nike Fotballsko i de kommende månedene. Lanseringen colorway viser mønsteret av kontroll nettet i all sin prakt ved kontrast den svarte med Nike Fotballsko versjon av volt og bare deler av Fotballsko Nike som ikke omfattes av tech kan sees på de tre stripene og ryggen tredjedel av den Fotballsko Nike.

Den nye sålen er noe som vi er veldig imponert, og kan ikke tro at en merkevare ikke har tatt steget mot en AG / FG hybrid før nå. Off-center snøring gir deg også en fin streik sone, med komplett bygg av Fotballsko Nike gir en god følelse når du kjører gjennom en ball. Polstringen er velkommen når bli involvert i noen tøffe taklinger, men det skaper en merkelig flyt fra fronten til baksiden av Fotballsko Nike.Fotballsko Nike Hypervenom Phantom II FG Hvid/Rød/SortDet som mange mennesker ikke snakker om er hvor fleksible sålen faktisk er. Verktøy av valget for verdens silkiest forbipasserende i Nike Fotballsko spillermassen, er theNike Hypervenom Phantom II FG Hvit / Rød / Sortcapable av å flytte på fra tapet av Nike Hypervenom, Nike Hypervenom Phantom II, Nike Hypervenom FG, og Nike Hypervenom II FG? Fra den ekstra tekstur på øvre til hjelp i en spillers touch på ballen lagt studs på sålen for å hjelpe når ballen er under føttene, for å theNike Hypervenom Phantom II FG Hvit / Rød / Sorthas alle potensial bli en playmaker beste venn. Dette bidrar til å hjelpe i komfort og når du kjører gjennom ballen. Vi tror også det AG / FG tag er helt nødvendig, og du kan bruke denne Fotballsko Nike på hver av disse flatene. Mens Nike Fotballsko har annonsert at de ekstra pigger er der for å hjelpe hjelpemiddel i ballkontroll mens ballen er under føttene, som virker litt overdrevet for oss ... Mens komfort er fortsatt til stede, hvor mye padding og de forskjellige syntetiske opprette eneste virkelige negative av theNike Hypervenom Phantom II FG Hvit / Rød / Sortthroughout testing; tilbake halvparten av den Fotballsko Nike er altfor tykk og danner en odde forskjell i vekten av Fotballsko Nike Hypervenom Phantom II. Mens vi er absolutt fornøyd med hva vi fikk fra theNike Hypervenom Phantom II FGand kan nå se frem til å se Fotballsko Nike kommende tidslinje - dette Fotballsko Nike alltid ble naturligvis kommer til å være i forhold til Predator.

Med krav fra de tre Stripes at newNike Hypervenom Phantom II FGis ikke ment å være noen fremtid tilkobling av de tidligere Nike Fotballsko siloer, er det splitter nye Fotballsko Nike ment å være den absolutte definisjonen av kontroll. Med bare to store siloer å plassere sin tro inn, tar vi en sterk titt inn om Nike Hypervenom Phantom II FG Hvit / Rød / Sort er virkelig klar til å bli et foregangsland på dette nye utseendet Nike Fotballsko revolusjon. Med så mange store skader som oppstår fra spillere som bruker FG Fotballsko Nikes på kunstige overflater, skape noe som kan fungere på begge flater fascinert oss, og vi sørget for å se hvordan sålen utfører på begge typer plasser. Med X har sin eneste hyllest til sin merkevare på hælen på Fotballsko Nike, vil Nike Hypervenom Phantom II FG tre striper som kjører langs siden være den største Nike Fotballsko plakat som vi skal se

.En Fotballsko Nike Hypervenom Phantom II FG som vil skille seg ut som en dominerende kraft av stil er tilgjengelig for Nike Fotballsko fra fotballsko-salg.com nå. En drømmeren av bety perfeksjon? La oss få vite hva du synes i kommentarfeltet nedenfor.

Tilbake