HEADING_TITLE Norge Nike Hypervenom Phinish II Euro FG - Gul/Sort/Lyse Blå

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE fredag 20. mai 2016

UEFA EURO 2016 Frankrike ™ starter neste måned (juni 10 til 10 juli), og bortsett fra FIFA World Cup ™, dette Quadrennial turneringen regnes som den største begivenheten i menns fotball. For første gang, vil 24 lag (utvidet fra forrige 16-lag struktur) kjemper for å velte to-tiden regjerende mester Spania og går foran i Paris.Denne uken ser vi på nåværende verdensmester, Tyskland. I VM 2014, tyskerne utslettet Brasil i semifinalen, og slo dem med en utrolig 7-1, og fortsatte med å vinne finalen mot Nike Hypervenom Phinish II FG Argentina. Det tok 113 minutter for hver side å score, med Tysklands Götze oppnå det eneste målet med spillet og til slutt fører sin side for å løfte verdens mest ettertraktede trofeet.Nå som vi er i Tyskland, la oss begrense omfanget til Bayern og landets mest suksessrike klubben: Bayern München. Stern des Südens ( "Star of the South") har vunnet en rekord 26 nasjonale titler og 17 nasjonale kopper. Våre stjerner i uken begge gjort 2014 World Cup Dream Team som stemte på ved FIFA.com brukere: keeper Manuel Neuer og videre Thomas Müller. La oss se om dette paret kan kanalisere sin suksess i Brasil og bringe litt magi til Frankrike for euro.Norge Nike Hypervenom Phinish II Euro FG - Gul/Sort/Lyse BlåManuel Neuer:

Mye proklamert å være en av de største keepere gjennom tidene, Neuer har vunnet tilsynelatende hver klubb, country, og individuell ære i fotball. Høydepunktene inkluderer: VM (2014), Champions League (2012/13), Bundesliga (2012/13, 2013/14, 2014/15, 2015/16), FIFA World Cup gylne Glove (2014), og IFFHS Verdens Beste Keeper (2013, 2014, 2015). Til tross for sin overfylte trofé kabinett, har Neuer ennå til å vinne et EM med Tyskland; Die Mannschaft har vært Champion of Europe tre ganger, senest i 1996.Så solid som de kommer mellom stengene, Neuer setter videre seg fra hverandre med sin unike "sweeper-keeper" spillestil. Ved å skyve opp for å ta opp nesten en tredjedel av Fotballsko Nike Hypervenom feltet til tider, kan hans lagkamerater dypt trenge sine motstandere 'halvdel. Står høyt på 6 '4 ", hans størrelse og urokkelig tillit sørger for en imponerende kombinasjon for enhver spiss som kommer mot ham.Thomas Müller:

Flytte opp feltet, fra sweeper-keeper til spiss, ser vi å Müller-som er tilpasningsdyktig, ikke bare som en hengende spiss, men også som en midtbanespiller, og en ving (på begge sider). Hans evne til å score mål uansett hvor han er på feltet, kombinert med hans utholdenhet og teamarbeid (han er tredje kaptein på Bayern München) har hjulpet ham dele rekorden for flest FIFA World Cup med minst fem mål (2010, 2014) . Han deler dette med andre tyske Miroslav Klose (2002, 2006) og peruanske Teófilo Cubillas (1970, 1978). Hans ferdigheter stopper ikke ved fotball, som demonstrert av hans siste resultatene feirer Bayern Bundesliga 2015/16 tittelen seier.Manuel Neuer

Neuer spiller i sin egen navnebror hanske, laget av hvem andre enn stolte tysk merke adidas. Adidas ACE Zones Pro Neuer, en SOCCER.COM eksklusiv hanske, er laget for de som søker å styre spillet. Konstruert for å fange, hansken har adidas 'egne Evo Zone teknologi. Dens negative kutt gir sømløs touch. Siden klossene er like viktig, spesielt hvis du er en sweeper-keeper som Neuer, styrer den tyske legenden spillet med sine adidas ACE 16+ PURECONTROL cleats.Thomas Müller:

Som Neuer, forblir den 26 år gamle stjernen utrustet i adidas head-to-toe, fra klubb til landet, snøring opp adidas X 15+ Primeknits. Laget for spill-skiftere som søker fart og smidighet, bagasjerevolusjonerende design og forsterket X-Cage vikle foten for lett, men pålitelig støtte under høy smidighet trekk.Müller får ekstra støtte fra øvre og Techfit krage, begge laget av Primeknit, den mest behagelig materiale i spillet. Den Primeknit gir kompresjon rundt ankelen og foten for dynamisk støtte.Manuel Neuer:

Neuer kommet gjennom ungdomslagene, og vant en UEFA U-21 EM i 2009, for å til slutt få sin seniorlaget debut i mai 2009. Når VM i 2010 kom rundt, han var nummer én keeper for turneringen, og han innrømmet bare ett mål i hele gruppespillet i Sør-Afrika. Som et testament til fordelene av hans sweeper-keeper stil, han selv ga en assist til lagkamerat Miroslav Klose for åpningsmålet i det som skulle ende opp med å bli en 4-1 seier over England.I sine siste euro, spilte han hvert minutt av 2012 kvalifiseringer, bidrar Die Mannschaft vinne 10 av 10 kvalifiseringskamper og topp sin gruppe. Derfra dro de på å være det eneste laget i turneringen for å vinne alle sine gruppespillet spill i turneringen er "Dødens gruppe" (Tyskland, Danmark, Nederland, Portugal).Som nevnt tidligere, Neuer vant Golden Glove award for World Cup beste keeper. Etter å ha vokst stadig mer trygg i sine evner som en 11. mann og pseudo-forsvarer gjennom hele turneringen, han minneverdig kastet angripe går av Argentinas Gonzalo Higuaín og Rodrigo Palacio i finalen. De endte opp med å skyte bredt i begge tilfeller, og Argentina ferdig kampen beseiret og uten et eneste skudd på mål.Thomas Müller:

Ikke innsnevret til en stilling, betyr dette mangfoldige angriper bryr seg ikke hvor han er i formasjon, så lenge han kan score. Under World Cup i 2014, trener Joachim Löw nevnt i et BBC intervju at Müller "er en veldig uortodoks spiller, og du kan egentlig ikke forutsi sine linjer med løping, men han har ett mål, og det er" hvordan kan jeg score mål? "Norge Nike Hypervenom Phinish II Euro FG - Gul/Sort/Lyse BlåMüller er et produkt av Bayern ungdomssystem, og selv om han startet som en midtbanespiller, har han gradvis flyttet inn mer av en angripende rolle gjennom sin utvikling. Han har vært med på det tyske senior troppen siden 2010, akkurat i tide for sin VM-debut. Han spilte i alle Tysklands gruppespillet spill, og med fem mål i turneringen, Müller endte som felles toppscorer i turneringen. Han fikk også Golden Boot og Best Young Player Award.Hoppe frem til VM 2014, fikk Müller Silver Boot som turneringens andre toppscorer med fem mål. Han ble også kåret i VM All Star XI. I euro 2016 kvalifisering, scoret han ni mål i ti kamper for enkelt å kvalifisere Tyskland. 

Tilbake