HEADING_TITLE LACED UP: Fotballsko Nike Mercurial Superfly FG Hyper Punch/Neon

TEXT_NEWS_PUBLISHED_DATE lørdag 25. juli 2015

Fotballsko Nike Mercurial Superfly FG Hyper Punch/NeonNår det gjelder jernbane, har Fotballsko Nike er sålen bare noen små endringer fra den første generasjonen til den andre. Hensikten med denne tongueless design er slik at boot klemmer rundt helheten av foten din så snart du sett de støvlene på. Flyttingen fra Nike FotballskoNike Mercurial Superfly FG Hyper Punch/Neon. Men etter noen run-outs, myker øvre opp pent og lar Flywire å virkelig skinne i å holde en tett passform rundt midfoot tross for oppmykning av den øvre. I motsetning til sin forgjenger i den opprinnelige Mercurial, føles Nike Mercurial Superfly FG Hyper Punch/Neon som det er bygd for å unngå alle de holdbarhets problemene som plaget forgjengeren, og skal vare i godt over en sesong hvis det brukes på det angitte overflaten.

Mens vi aldri kjøpe inn i hype av en viss boot blir gjort for visse posisjoner på banen, den Nike Mercurial Superfly FG Hyper Punch/Neon var en fryd å skyte i, og vi kan definitivt se hvorfor Harry Kane og Wayne Rooney har valgt for Venom som sitt våpen. Den Nike Mercurial Superfly FG Hyper Punch/Neon viste oss raskt til at en stor sekt av Fotballsko Nike wearers ble utmelding for Nike Mercurial Superfly FG Hyper Punch/Neon over Mercurial Superfly FG.Fotballsko Nike Mercurial Superfly FG Hyper Punch/NeonUlike linjer kjører hele bagasjerommet egentlig aldri syntes å ha noen stor effekt på boot under innkjøring eller etter, og vi lurer på om det nyeste Fotballsko Nike ble bare gitt denne looken for å skille den fra Mercurial serien ... men det endrer ikke hvordan boot føles eller utfører. Hurtig footed spillere som elsker å ha ballen på sine føtter, og elsker å prøve deres nyeste flick vil raskt oppdage at de topp-lags Fotballsko Nike Mercurial kan være de mest dynamiske og responsive støvler som er på markedet.

Til tross for fjerning av krage, kosmetikk avvike litt fra Mercurial Superfly FG som det ikke er noen svarte detaljer på undersiden av sålen og "ACC" betegnelse er flyttet til området under lissene (vi ville si "på tungen," men denne støvelen ikke har en!).

Tilbake