Online Nike Hypervenom Phantom Premium FG Grønn/Sort Fotballsko

Online Nike Hypervenom Phantom Premium FG Grønn/Sort Fotballsko

kr1,873.00  kr602.00
Du får 68% avslag

  • Modell: Nike-Hypervenom-3010
  • 0 stk. på lager

Velg ønsket variant:

Utsolgt

Den nye oransje Nike Hypervenom II 2015 er den utringede versjonen av Nike Hypervenom Phantom II sko, som vil innføre en Dynamic Fit krage for agility silo.

Den helt nye Nike Hypervenom II 2015 Fotballsko var allerede lekket i begynnelsen av januar 2015. Det lekket bilder av colorway viser forskjellige detaljer av cutting-edge Nike Hypervenom II Fotballsko, som kombinerer den tradisjonelle low-cut sko design med Nike nyeste innovasjoner.

Med de samme fargene som lekket Nike Hypervenom to sko, er den nye Laser Orange Nike Hypervenom II Fotballsko hovedsakelig farge med et unikt grafisk mønster på hælen området for å skille seg ut på banen. Den skisserte Swoosh er oransje med en farge grensen.

Det syntetiske tongue-mindre øvre av Nike Hypervenom II Fotballsko er laget for en myk berøring med en særegen søm i forfoten området. For å øke stabiliteten, bruker Nike Flywire strenger plassert i sentrale deler av den øvre av Nike Hypervenom II.

På tungen av den nye Nike Hypervenom II fotballskoen er lette ACC (alle forhold Control), som er et annet klart tegn på at den nye Nike Hypervenom II er high-end versjon av Hypervenom, selv om Fotballsko har ingen Dynamic Fit krage.

I sommer 2015, vil Nike også gi ut en Nike Hypervenom II 2015 sko maling jobb, så vel som den første skinn Nike Hypervenom fotballsko.

Nike Hypervenom Phantom Premium FG Grønn/Sort - Nike Hypervenom Phantom II FG - Nike Fotballsko