Fotballsko Nike Hypervenom Phantom II FG Sort/Oransje/Hvid

Fotballsko Nike Hypervenom Phantom II FG Sort/Oransje/Hvid

kr2,103.00  kr730.00
Du får 65% avslag

  • Modell: Nike-Hypervenom-0721048
  • 0 stk. på lager

Velg ønsket variant:

Utsolgt

Deadly agility utvikler seg med Nike Hypervenom Phantom II FG fotballsko med
Flywire kabler for varig lockdown og en Dynamic Fit Collar for sokk-aktig preg.

Med en 3D strukturert øvre inkludert ACC-teknologi, gir Nike Hypervenom Phantom II FG fotballsko økt grep på ballen for optimal kontroll på vått og tørt vær.

NikeSkin teknologi passer nærmere foten for nesten barbeint ball føler Herres Dynamic Fit Collar leverer en sokk-aktig preg. Fused Flywire kabler låse foten på plass.

En anatomisk korrekt form sikrer en hanske-lignende passform og en støpt, perforert sockliner med hælen cup puter foten for å øke komforten og lindre stud press.

Et chassis nylon med Pebax base og split-toe plate med agility trekkraft mønster garanterer støtte og en rask respons. Forfoten groove øker toe-off trekkraft for raskere akselerasjon.

Holdbart TPU tippet Firm Ground studs er designet og formet for brå bevegelser i alle retninger og rask banen penetrasjon og slipp.

MERK at dette produktet er bygget på en smal SISTE SÅ DU KAN KREVE en større størrelse enn vanlig.

Funksjoner inkluderer: Vær oppmerksom på at selv om disse støvlene er en del av kvinnenes World Cup Pack størrelsene oppført er Herre, og det bør ikke være noe forvirring i bestilling din normal størrelse.

Nike Hypervenom Phantom II FG Sort/Oransje/Hvid - Nike Hypervenom Phantom II FG - Nike Fotballsko