Fotballsko Nike Hypervenom Phantom II FG Grønn/Sort/Neon

Fotballsko Nike Hypervenom Phantom II FG Grønn/Sort/Neon

kr2,103.00  kr730.00
Du får 65% avslag

  • Modell: Nike-Hypervenom-0721007
  • 0 stk. på lager

Velg ønsket variant:

Utsolgt

Vi presenterer New HyperVenom fra Nike. Villedende av naturen Nike HyperVenom Phantom II FG Herre Firm-Ground Fotballsko gir uovertruffen fleksibilitet og total kontroll.

De sier "Hvis det ikke er ødelagt, ikke reparer det" gjelder ikke her for, Herres Hypervenom var en suveren Fotballsko på alle måter, Nike vedta ethos at det alltid er rom for forbedring - Perfection utvikler seg.

Vi presenterer HYPERVENOM II.

Villedende av natur, er Nike HyperVenom Phantom II Herre Firm-Ground Fotballsko bygget for enestående smidighet på fast, naturlige overflater. Dens teksturert NIKESKIN øvre gjør det lettere å føle og få tak i ballen, forsterke touch og kontroll.

Flywire kabler kombinert med Dynamic Fit krage vikle foten for å skape et støttende, nedlåst følelse. De er bygget på en anatomisk korrekt profilert hastighet siste skape en hanske-lignende passform for maksimal fleksibilitet.

Enhver tilstand Control (ACC) teknologi gir konsekvent ballkontroll i både våte og tørre forhold, og piggene har TPU tips for holdbarhet som betyr at du kan dominere, uansett tilstand av banen.

En forkortet blonder området skaper en større streik sone for å gi den reneste kontakt med ballen for å sikre at streiker være tro og finne sine mål.

Inne i støvelen, puter en støpt sokk liner foten for å redusere trykket fra studs, øker komforten og reduserer distraksjoner, slik at du kan holde fokus på spillet.

En Nylon chassis med Pebax basen støtter samtidig beholde en god respons og split-toe plate utforming bidrar til å ytterligere forbedre agility.

HYPERVENOM II - Du kan ikke stoppe det du ikke kan se.

Funksjoner inkluderer: Dynamic Fit krage og smeltet Flywire kabler for en sømløs nedlåst passform.

NIKESKIN teknologi og strukturert øvre for forsterket touch.

Split-toe plate utformet med agility trekkraft mønster for rask respons.

ACC-teknologi gir konsekvent ballkontroll i både våte og tørre forhold.

Anatomisk korrekt form for en hanske-lignende passform.

Støpte sockliner puter for å redusere trykket fra pigger.

Nylon chassis med Pebax basen støtter med en responsive taster.

Bolt TPU tips for holdbarhet.

Nike Hypervenom Phantom II FG Grønn/Sort/Neon - Nike Hypervenom Phantom II FG - Billige Fotballsko Nike