Adani Wilmar inngår premium oljemarked med Fortune Naturele

Adani Wilmar inngår premium oljemarked med Fortune Naturele

Fotballsko Nike Mercurial Vapor XII Elite FG - Sort/Oransje

Nike Mercurial Vapor XI AG mumbai, 11. mars Ahmedabadbasert Adani Wilmar Ltd (AWL) går opp i verdi og priskjede ved å forlenge Fortunes franchise, dets flaggskip spiselige oljemerket. Sporting et nytt underbrand Fortune Naturele, næringsdrivende og raffinør av spiselige oljer, går inn i premium-oljekategorien med nye magista grå produkter som stekt kokosnøttolje og olivenolje. Snakkes til Business Line, Mr. Angshu Mallick, Assistant Vice President (Sales Marketing), AWL, Sa Fortune Naturele vi går inn i en ny kategori av kaldpressede oljer. Disse er ikke raffinerte oljer, men er nisje i naturen og vil bli festet mellom Rs 80100 per liter og vil primært bli importert av selskapet. Med påstanden om å bygge et nytt subbrand, har Adani Wilmer utnevnt Mudra Group byrået, Canvas i Ahmedabad, For å skape en Nike Mercurial Vapor XI AG ny kampanje for sin merkevare. Legg til Mr Mallick, skjønner at mens margenene magista grå kan være sunne i premium oljeselskapet, vil volumene være lave. Det har satt sin subbranding strategi å bruke ved å lansere Fortune Shakti de siste par månedene. Hr. Mallick sa de siste tre til fire månedene har vi lansert Fortune magista grå Shakti rettet mot den vanlige mannen med et økonomisk utvalg. Samtidig følger Rs 3,200kr. Adani Wilmar en lignende strategi som vedtatt av sine konkurrenter, for eksempel Bunge, til Gå inn i sachetmarkedet med blandede oljer festet på Rs 5 og Rs 10. ser Nike Mercurial Vapor XI AG på å gå inn i sachet-segmentet med Fortune og vil være rettet mot de fattige og daglige lønnsmennene i byen, uttalte Mallick. Riding på sitt omfattende distribusjonsnettverk og nå ut til 7 lakh Nike Mercurial Vapor XI AG Butikkene over hele landet, hevder Fortune å være det største selgermerket i moderne handel. I Midtøsten flytter vi Fortune til de østafrikanske landene, sa han. Med en eksportomsetning på Rs 75 crore har selskapet allerede drevet et datterselskap i Dubai, Adani Wilmar Global, for å imøtekomme markeder i Vest-Asia Nike Mercurial Vapor XI AG magista grå.