140 mm Fans Roundup

140 mm Fans Roundup

Billige tiempo thermalright TRFDBUsers har klaget ganske ofte at selv om kjølerne til CPUer og grafikkakseleratorer produsert av Thermalright, Inc. alltid har vært ganske gode, de er dyre og ikke kommer med noen fans. Og hva synes du har skjedd? Thermalright kutt den gordiske knuten og lanserte sin egen 120 mm vifte produksjonslinje (eller kjøpte den allerede eksisterende linjen, det spiller ingen rolle). Nå kan du kjøpe fire Thermalright-merkede fans av samme modell, men med forskjellige rotasjonshastigheter.

Norge Nike Mercurial Superfly VI 360 Elite FG - Sort/Gull Fotballsko

Disse fansen sendes i pappkasser med et lite utsparingsvindu i fronten av boksen som avslører klistremerket på viftspindelen. Disse boksene er så små at det er veldig vanskelig å få fansen ut, fordi de sitter der veldig tett.

Imidlertid er boksene dekket med all slags info: alt du kanskje vil vite om fansen inne (unntatt referanse resultater, selvfølgelig) er der. Fansene har ikke noe tilbehør med dem, bare viften og boksen. Thermalright TRFDB vifter er laget i Kina og leveres med 3 års garanti.

Thermalright-fans ser veldig ren ut, akkurat som deres emballasje: svart ramme og flack fanblader med et lite klistremerke i midten:

Viften måler 120x120x25 mm og veier 156 g. Hver vifte har 7 kniver og en rotor med 48 mm diameter. Støttestenger som holder viften og motoren er ovalsformede og ganske tynne (minimal diameter er bare 4 mm). Det eneste unntaket er stangen med en hul spor for kabelen inne i den:

Spalten mellom spissen på viftebladet og innsiden av rammen er mindre enn 1,5 mm. Bladene er relativt tykke og brede billige tiempo og ser litt ut som skovlhoder:

I henhold til spesifikasjonene fungerer Thermalright TRFDB-fans på 1000, 1300, 1600 og 2000 RPM (%). Billige Adidas Ace Fotballsko salg De skal skape luftstrøm på 38,9 (akkurat som Nexus Basic), 50, 63,7 og 80,5 CFM. Fansens statiske trykk er ikke nevnt og støynivået erklæres ikke å overstige 15,8, 24,1, Billige Adidas Ace Fotballsko salg 28 og 38 dBA.

Norge Nike Mercurial Superfly VI 360 Elite FG - Sort/Gull Fotballsko

Thermalright TRFDB-vifter er bygget på samme type lagre som Scythe SFLEX. De kalles FDB (Fluid Dynamic Bearing). Dette antyder at de skal være ganske stille. Samtidig skal lagrene i Thermalright-fansen vare bare 60 000 timer, noe som er 2,5 billige tiempo ganger mindre enn lagrene SFLEX kan gjøre. På den annen side vil disse lagrene tjene deg godt i over 7 år, noe som etter min mening er mer enn nok.

Strømforbruket til alle fire viftemodeller er det samme som de krever 10.813.2 V spenning, 0,13 A strøm og 1,56 W strøm. Imidlertid, ifølge informasjonen på rotor klistremerker, er denne nåværende verdien kun gyldig for to junior modeller med rotasjonshastigheter på 1000 og 1300 omdr./min.

Hvis vi beregner strømforbruket for to toppvifte modeller, vil det gjøre om 2,4 W for 1600 RPM løsning og 4,44 W for 2000 RPM løsning. Oppstartspenningen for disse fansen er erklært til 7 V. Deres anbefalte utsalgspris er mellom $ 11 $ 15, avhengig av modellen.

La nå sjekke ut resultatene:

Først av alt må jeg si at Thermalright TRFDB-fans viste ut forskjellige nivåer av støy og generelle ustabile løsninger. For eksempel hørtes 1300 og 1600 RPM-modeller med samme hastighet nesten like mye (1300 RPM, en var litt roligere), mens 1000 RPM-modellen var billige tiempo litt høyere. Når det gjelder 2000 RPM-modellen, var det den støyende av alle Thermalright-løsningene fordi lageret produserte en distinkt knitrende lyd. Vær oppmerksom på at ingen av de andre Thermalright-fansen har lidd av noe slag. Og da vi økte viftehastighetshastigheten, endret lydnivået brat, noe som indikerte Billige Adidas Ace Fotballsko salg ustabilitet (kun for de øverste modellene). Ikke desto mindre forhindret dette ikke Thermalright TRFDB-fansen til å bli de beste i luftstrømmen til tross for beskjedne eksteriør- og simplistiske blader. I tillegg bruker disse vifter svært lite strøm og starter ved 3,6 V, bortsett fra 1000 RPM-modellen som har en oppstartsspenning på 8,1 V billige tiempo.