En rask TR Podcast planlegging notat

En rask TR Podcast planlegging notat

Nike mercurial superfly v turf barn Fotballsko Nike Magista Obra II det har vært litt over seks måneder siden jeg flyttet til denne ville øya byen New York. Siden jeg har gjort denne store geografiske og yrkesmessige forandringen, har jeg gjort mitt beste for å balansere Barn Fotballsko Nike Magista Obra II liv, arbeid og teknologi podcasting. Etter seks måneder med all nike mercurial superfly v turf denne balansen, er jeg klar for en rask sabbatsdag, og skal reise i dag (fredag ​​den 6.) for en kort ferie. Jeg mødes med Barn Fotballsko Nike Magista Obra II noen venner i lang tid og legger meg ned til en liten innsjø Midt i Georgia, hvor jeg vil fortsette å jobbe så hardt som mulig for å gjøre absolutt ingenting for min korte periode med nedetid. Jeg kan ikke vente.

Nike Magista Obra II Elite DF FG - Hvit/Metallic Cool Grå/Lyse Crimson Fotballsko Online

Når det er sagt, vunnet jeg ikke denne helgen for å være vert for en annen spennende episode av TR podcast (tilsynelatende, heller ikke Scott, så det er ganske bra timing rundt). Vi vil fortsette programmeringen neste helg og utgive episode 87 av vårt show søndag den 15,

I mellomtiden kan du bla gjennom Barn Fotballsko Nike Magista Obra II de andre podcastene i iTunes podcast butikken, slik at du kan få en ide om hvor mye kjøligere TR Podcast er Barn Fotballsko nike mercurial superfly v turf Nike Magista Obra II nike mercurial superfly v turf.