Den mest Disruptive Technology Likevel

Den mest Disruptive Technology Likevel

Ronaldo fotballsko cr7 fotballsko barn som vi ‘ve ronaldo fotballsko påpekt her før, kan de fleste forbruker 3 D-skrivere arbeide med et begrenset utvalg av materialer, og er langt fra i ronaldo fotballsko stand til å utføre avanserte produksjonsprosesser som fører til mange av våre favoritt-produkter.’

Det er sant, men noe kort i sikte. Vi vet at i 2013 nye teknologier utvikles utrolig raskt. Bare se på mobiltelefonen eller datamaskinen som eksempler. Begge flyttet utrolig raskt fra store, langsomme, dyre maskiner med få funksjoner til liten, rask, rimelig og utrolig multi funksjonell i løpet av noen få tiår. Det er sannsynlig at 3D printing vil utvikle seg enda raskere både på grunn av løftet av teknologi for å forbedre livene og fordi nye spillere fra land som Kina og India vil øke intensiteten og tempoet i konkurransen.

Selv nå 3D-skrivere kan skape et bredt spekter av productsthe stor utfordring ligger i å gjøre disse teknologiene realistisk rimelige for forbrukerne. Jeg don ‘t tror at det pr i dag, de fleste selv vet hva en 3D-printer er. Etter hvert som teknologien sprer seg og utvikler seg så vil antallet 3D utskriften.

Såvidt Napster fiser går, vil det ikke være helt som Napster. For en gang jeg forventer at folk vil dele design for Nike sko, Apple iPhone og Toblerone godteri barer og den uunngåelige søksmål som går med slike ting, men som vil bli kortvarig. Fildeling, tross alt, er ikke det som var forstyrrende for musikk eller filmer. Hva var forstyrrende var senking av etableringshindringer til nesten null.

Så vidt jeg kan fortelle fra de ulike data samlet på fildeling og finansiell informasjon fra ulike bransjer, det som skjedde var at antall aktører i markedet økt eksponentielt. Fildeling gjort en enkel syndebukk fordi du ikke kan saksøke personer over økt konkurranse. For øyeblikket er det mer musikk blir produsert, og det finnes flere filmer blir gjort enn på noe punkt i historien. Begge næringene er begge nyter sunne og stigende fortjeneste. Noen av spillerne har forandret seg, noen tidligere suksessrike bedrifter og enkeltpersoner har gjort dårlig og noen nye spillere har gjort utrolig godt, men det er ikke en budbringer av undergang for en bransje.

Omtrent det samme vil skje når fildeling påføres fysiske objekter, spesielt når kombinert med åpen kildekode-bevegelsen. Foreløpig etableringshindringer for industrien er utrolig høy. Du ronaldo fotballsko må bygge eller leie en fabrikk og masseprodusere objektet du ønsker å produsere. Når du kan designe et objekt og gjør bare en av gangen omtrent alle kan og vil komme inn i spillet, i hvert fall til en viss grad. Antallet mennesker som liker å tinker, til en viss grad på noe (alt fra motorer til cookies) er stort i forhold til antall mennesker med kompetanse til å lage musikk eller filmer.

The open source bevegelsen har vært svært vellykket, først og fremst i programvaren. Prosjekter som Linux og Firefoxhave ikke bare gitt gratis programvare for millioner, men har blitt bedre på i år over år av folk som liker å tinker med kode. De har også tvunget kommersielle programvareselskaper å trappe opp sitt spill for å konkurrere med gratis.

Nå hvis vi bruker åpen kildekode og 3D-utskrift til andre områder, konsekvensene er åpenbare. For eksempel, hvis alle de folk som liker å tinker med motorer begynne å bygge og designe, deretter dele sine ideer og prøve å forbedre på hverandre ‘s arbeid de kan sikkert komme opp med noe som ville rival noen av de aktuelle bilprodusenten. Det samme eksempel kan lett bli brukt til hvitevarer, klær, design, møbler, elektronikk, oppskrifter, husholdningsrensemidler, personlige pleieprodukter og nesten alt annet du kan kjøpe i en butikk. behovet for å ‘dele filer’ eller stjele ‘intellektuell eiendom’ av eksisterende bedrifter vil bli kortvarig.

Når gratis er et alternativ for ronaldo fotballsko alle forbruksvarer vil det ha en større forstyrrende effekt enn noe siden, minst, den industrielle revolusjon. Når det skjer vil det ikke være musikk, film eller bok publisering som vil bli påvirket det vil være produksjon, shipping, detaljhandel og, enhver og alle næringer som er nært knyttet til slike aktiviteter (reklame for eksempel).

Hvordan nedbrytende kan det være, eller hva cr7 fotballsko barn de sosiale følgene kan være vanskelig å predictthis langt ut fra arrangementet. Men i en verden av science fiction, er 3D-utskrift i prinsippet det samme replikatorene av Star Trek. I Gene Roddenberry ‘s fiktivt univers kultur på jorda hadde utviklet seg utover et ønske om å samle materielle eiendeler, hadde ingen fattigdom og hadde gjort unna med valuta helt. I står til grunn at i en verden der alle kan rett og slett’ print ‘noe de ønsker at ønsket om å samle materielle eiendeler vil sterkt redusere, ellers ville alle være en ‘hoarder’ av episke proporsjoner. det er ikke bare mulig, men åpenbart at økonomien ville se svært annerledes ut enn de gjør nå i en verden hvor det å gjøre, flytting, kjøp, salg og service av ‘ting’ er ikke mye av en bekymring cr7 fotballsko barn ronaldo fotballsko.