denne gutten er i ferd med å blåse kjeft

denne gutten er i ferd med å blåse kjeft

Nike superfly barn nike Mercurial Superfly V Barn hoppe til contentmy subreddits

begrense søket til / r / videosuse følgende søkeparametere for å begrense resultatene: se søke faq for detaljer. Politiske videoer (inkludert de som er relatert til dagens politiske skikkelser) skal sendes til r / politikk, r / worldpolitics etc.

Ingen personlig informasjon som navn, Facebook-sider, telefonnumre, adresser, etc. Dette er grunnlag for en umiddelbar (og sannsynligvis permanent) forbudet, så tenk på dette som en advarsel.

Ingen heksejakt eller tilskyndelse til heksejakt. Dette betyr at ingen krevende ‘Reddit rettferdighet’ på noen måte i innlegget titler eller kommentarer.

Ingen videoer av politibrutalitet og trakassering. Vurdere å sende dem til en annen subreddit som / r / Bad_Cop_No_Donut eller andre steder.

Send inn direkte link til video (ingen websider som bare legge ned Youtube eller Vimeo videoer). Ingen URL shorteners.

Ingen porno eller gore. Det er mange andre subreddits for slikt innhold.

Ingen oppfordring av stemmene eller visninger. Ingen ber om stemmer eller dele innsending lenker på eller av (Facebook, Twitter, etc). Brudd kan føre til permanent utestengelse av kontoer og videokanal. § kommentarer), ikke innholdet du nike superfly barn kobler). Bare å slette innlegget ditt kan føre til at spamfilteret for å fange fremtidige seg.

Også, kan du kontakte oss angående spam, politiske eller andre upassende videoer, da dette hjelper oss å fjerne dem raskere!

Monster (selskapet som gjør beats) behandler sine brukere som kriminelle. Jeg prøvde å forklare at det var en gave, og du ikke får en kvittering med en gave, og han sa det monstre teppe politikk, på nike superfly barn grunn av piratkopiering. Alle over deres hjemmeside har de falske advarsler; Jeg tror de bare prøver å gjøre sine produkter virker mer ønskelig.

Jeg tilbød nike superfly barn meg å sende dem til monster for utskifting eller reparasjon (og de ville lett vite om de var falsk der), og jeg ble fortalt at selv om du de er reelle må du ha kvitteringen. Når du ringer deres støtte, de gjør en antakelse om at jeg kjøpte en forfalsket eller at jeg stjal den; Jeg har ikke hatt noen av disse problemene med andre selskap. Jeg har aldri nike superfly barn måtte ringe sennheiser, fordi jeg har aldri hatt noen problemer (hvordan i helvete gjør hodetelefonene kommer DOA, seriøst?), Men i min erfaring selskapene vil fikse eller tilby en erstatning selv om produktgaranti er utløpt. De innser at du må faktisk tilfredsstille kunden.

Monster produkter suger (i ett eksperiment, kan audiofile lyttere ikke skille mellom korte Monster kabler og vanlige kleshengere), tjenesten suger, og de overpriset. Så det eneste de har er sitt bilde. Dette er grunnen til at de var en sterk tilhenger av SOPA; de ønsket å ha muligheten til å ta ned nettsteder som ‘misbruker’ Nike Mercurial Superfly V Barn monsteret varemerke Nike Mercurial Superfly V Barn nike superfly barn.