Den beste bærbare for studenter

Den beste bærbare for studenter

Fotballsko barn kunstgress tradisjonelt Jeg dro til Compaq butikker for å søke råd hos sitt salg personlige men fotballsko barn kunstgress vokste raskt misfornøyd med deres uvilje til å hjelpe og svare på mine kjedelige spørsmål. Deretter mitt søk førte meg til en enorm Best Buy butikk i Philadelphia og snakket med sin mer tålmodig og kunnskapsrike medarbeidere. Deres utvalg besto av HPs bærbare datamaskiner som brukes fingeravtrykket ditt for å få tilgang til funksjoner og Sony Vaio ‘s som var slank, stilig og var hip men de bare gjorde’ t gjøre noe for meg. Jeg vokste fort urolig med det faktum at jeg fant bilen jeg kjører fortere enn jeg var i stand til å finne en laptop. Så gikk jeg inn i en Finish Line butikk som gjennomført den nye Nike + sko som kobles til iPod nano og jeg tenkte på Apple. Jeg kjørte til fotballsko barn kunstgress nærmeste Apple-butikk i King of Prussia kjøpesenter og ble umiddelbart møtt av en heavyset kar ved navn Dan. Jeg informerte ham om at jeg var på utkikk etter en laptop for min søster og meg selv, og han brakte meg til den nye Mac Book OS X. Mac Book er en 13 tommers blank widescreen 1,83 GHz Intel Core Duo-prosessor med 1289 x 800 oppløsning. Den har 512 MB minne, 60 GB 5400 rpm Serial ATA-hard stasjon2 med en kombinert stasjon for DVD Rom, CD RW. Funksjonene på Mac Book er uendelige; først, det kommer med state of the art Apple-teknologi som informerer deg om nye oppgraderinger så snart de er tilgjengelige, gratis, så vel som kommer med Mac OS X Tiger og iLife ’06. Den bærbare er utstyrt med en rekke programmer som Mac. Mail som tilbys i 60 dager som en sti periode, et iTunes-programmet, iCamera (som er kompatibel med nesten alle digitale kameraer), iMovie (for å lage dine egne filmer ved hjelp av opptakene tatt med digitalkameraet), iDVD, (for å se DVD) iWeb (der du kan opprette en opplastings din personlige nettside), en photo booth og en garasje band til å lage musikk.

Så hva gjør Mac Book skiller seg ut? En rekke ting. One, er det ekstremt lett for enkel transport når du reiser korte eller lange avstander vekt på bare fire lbs. To, det kommer bygd med trådløs Internett-tilgang med en rekke 1000 fot, som er flott fordi i Philadelphia hele byen og noen deler av forstedene er forbundet med trådløst internett. Tre, på toppen av Mac Book er en innebygd iSight-kamera som kan brukes med Photo Booth-programmet, men enda viktigere, og dette var salgsargumentet for meg, du kan bruke kameraet for iChat-funksjonen. IChat-funksjonen og iSight-kamera tillater opp til tre andre Mac-brukere til å prate med hverandre samtidig ved hjelp av sanntids video. Siden min søster og jeg er veldig nær, og hun vil være over hav med ville være flott å kunne se ansiktet hennes når jeg snakker til henne, og ikke vente til jul. Denne funksjonen er ideell for studenter som har high school venner som skal gå på skole i ulike deler av landet. Fire, kommer Mac Book med ikke én, men to USB-porter på venstre side, slik at du kan laste ned bilder til din Mac Book og laste opp sanger til iPod på samme tid.

Datamaskinen leveres også med talegjenkjenning og taleavspilling, som vil snakke hva du skrev tilbake til deg som du skriver det, eller etter at du har fullført det du skrev. Det er også i stand til å stave hvert ord som din type det (ganske kult i begynnelsen, men blir irriterende etter ca ti ord) Samt å ha Bluetooth-teknologi og de vanlige funksjonene, input av hodetelefoner, en innebygd DVD-spiller plassert på høyre side og kraften vare i opptil fem timer før du trenger å lades. Mac Book kommer i enten hvitt eller svart, men vær nike mercurial superfly fg barn advart, er den hvite priset til $ 1099 og den svarte er priset til $ 1399. Disse programmene selges separat for mengden av $ 289. Mac Book kommer også med standard ett års garanti, men ytterligere to års servicegaranti kan kjøpes for beløpet $ 199. Alt sammen for å få Mac Book (hvit), Microsoft Office-program, og garantien vil du skal se på om, etter skatt, $ 1700. Det er prisen på Sony VIAO med noe ekstra til. Å kaste glasur på fotballsko barn kunstgress kaken, fotballsko barn kunstgress for en begrenset periode Apple gir en gratis iPod nano med kjøp av en ny Mac Book til alle studenter. Den gratis nano er faktisk gratis gjennom en mail i rabatt som vil bringe det totale opp til $ 1900. De fleste mennesker, som min søster og meg selv allerede har en nano. Så fikk vi det likevel, sendt Publisert Kategorier Nike Fotballsko