Ning kunn skoen avtale som Heat stjerne vil ikke ha Jordan Brand

Ning kunn skoen avtale som Heat stjerne vil ikke ha Jordan Brand

Nike Hypervenom Phinish II FG miami Twotime NBA-mester Dwyane Wade er signering med kinesiske sportsklær leverandør fôr, noe som gir den Miami Heat vokte sin egen merkevare i selskapet sammen med mange kreative og strategiske innspill.

Samarbeidet vil bli annonsert onsdag i Beijing, der fôr har hovedkontor og hvor varmen er på besøk for NBA Kina Games tour.

Wade sier til Associated Press at han forventer fôr avtale for å fortsette gjennom minst resten av sin spillerkarriere. Wade hadde Converse for sine seks første sesongene, da Jordan Brand for de siste tre årene.

Det Herre Nike Hypervenom II var en stor ni år, men for meg var det bare tid til å gå videre, Wade fortalte AP. Jeg har visse mål som jeg ønsker å nå, og jeg følte at jeg måtte forlate for Nike Hypervenom Phinish II FG å nå dem. Så jeg Nike Hypervenom Phinish II FG litt annerledes. Det er slik jeg er, på en måte. Jeg er ikke nødvendigvis en statusquo typen fyr.

Wade debut i fôr joggesko er ventet Nike Hypervenom Phinish II FG torsdag, da Heat spiller en preseason spill i Beijing mot Los Angeles Clippers. detaljhandel debut forventet i 2013. Hans sko er forventet å selge for ca $ 120.

Wade har slitt joggesko med ingen åpenbare splitter markeringene i praksis i de siste dagene, men har twitret flere referanser til 10/10 dato for når avtalen vil bli annonsert og stilte nylig på en domstol emblazoned med frasen Make The Change en foring slagord.

Jeg plukket den beste situasjonen for meg,» sa Wade.

Wade blir den største NBA navn til sin tilslutning til fôr merkevare siden hans tidligere Miami lagkamerat Shaquille O’Neal. Wade sa han har fått vite Li Ning, merkets navnebror, etter først å se den kinesiske gymnastikk helten en vinner av seks medaljer, tre gull, ved Los Angeles-OL da han tente gryten på 2008 Beijing-lekene. Mye arbeid har gått inn i dette, og mye av arbeidet kommer til å fortsette å gå inn i den. For meg er det en utfordring. Som idrettsutøver, du ser frem til det.

Wade er andre Heat-spilleren til å støtte en kinesisk sko etikett. Heat frem Shane Battier har slitt Peak joggesko siden 2006.

Min største Herre Nike Hypervenom II bekymring var språkbarrieren, Battier sa. Men alt i alt har det vært en stor opplevelse. Det har vært morsomt.

Wade avtale med Jordan Brand utløpt september 30. Han vil ha noe å si i nesten alt om hans merkevare, fra design til støttespiller.

Han er håp om at han vil være i stand til å bære noe i nærheten av et sluttprodukt av 30. oktober når Heat åpner den ordinære sesongen mot Boston.

Jeg er ikke rushing, sa Wade. For meg, jeg ønsker å sørge for at det er et godt produkt, og når folk ser meg, de trenger å vite at jeg er komfortabel med det. Jeg ønsker å sørge for Nike Hypervenom Phinish II FG at folk forstår at dette er en stor avtale, ikke bare for Kina, men for meg Nike Hypervenom Phinish II FG.