Kickstarter for en åpen kildekode ASIC

Kickstarter for en åpen kildekode ASIC

Barcelona Fotballdrakter Salg jeg har tilbrakt en stund i EDA industrien, og du skal vite at disse slags ting alltid tar lengre tid og koster mer enn du ville expectI’m at du vet at du må betale for å lage masker for ASIC, men har du budsjettert i verktøysett for å lage ASIC?

Du kan være i stand til å finne FPGA utviklingsverktøy for gratis, men generelt kan du ikke bruke FPGA verktøy for å lage ASIC. Forvent å betale rundt 2016 Nye Barn Juventus Drakt Billige Salg $ 30k på ASIC prototyping kits, simulatorer og syntese verktøy. Det er på toppen av masken kostnader, som kjører rundt $ 100k $ 200k for den første enheten.

Barn 15-16 FC Juventus Hjemmedrakt #23 Vidal

Strøm supplyno ideaThe nytte av min tilknytning til en større forskningsuniversitet er at vi har tilgang til mosis akademisk fabrikasjon priser for ASICS og også lisenser for Barcelona Fotballdrakter Salg nødvendig Barcelona Fotballdrakter Salg programvare. En av mine kolleger jobber for Intel og også konsulterer for Achronix på FGPA design. Jeg har også litt erfaring med småskala VLSI for noen Barcelona Fotballdrakter Salg romfartsprosjekter en stund tilbake.

Ideen er å utvikle en ARM stil selskap som utvikler åpen kildekode-design for ikke-kommersiell bruk og lisenser design for kommersiell utvikling og salg. Charles Hoskinson apr 18 at 7:00 Barcelona Fotballdrakter Salg 2016 Nye Barn Juventus Drakt Billige Salg.