Kevin Durant sko KD V and Others

Kevin Durant sko KD V and Others

Fotballdrakter barn xxl looking Good kom akkurat enklere med KD V fotballsko nike av NIKE. fotballdrakter barn xxl KD V er den siste i Kevin Durant signatur serie basketball sko. Ikke bare de ser bra ut, men skoene er laget for å hjelpe deg med å forbedre spillet ditt. NIKE designer Leo Chang sier at KD V er fotballdrakter barn xxl designet for å fotballsko nike være lys og tight som alltid hjelper med rask teknikk.

Barn 15-16 FC Juventus Hjemmedrakt #23 Vidal

Leo sier også at KD 5 har en integrert Hyperfuse blonder system som holder skoen tett til foten. Skoen strekk tunge tillater den øvre del å bevege seg og i overensstemmelse med foten. Den midten eneste brytes ned i øvre såle og sikringer med dynamisk hælkappe som foten å bevege fotballdrakter barn xxl seg naturlig. KD V har også en oppgradert foran zoom airbag for en mer responsive ride og maxed air demping i hælen for stor innvirkning beskyttelse. Dette er første gang maxed luftpute har blitt brukt.

Bunnen av Kevin Durant V sko har retningsnumre av hvor han pleide å leve som hans karriere begynte. Skoene har også hans tre poeng titler inkludert på hælen, hans familie logoen og navnene på noen av hans familiemedlemmer fotballdrakter barn xxl fotballsko nike.